Opel2Go
Rij altijd met een nieuwe Opel

Met Opel2Go kunt u elke 2 jaar rijden met een nieuwe Opel!

Wist u dat een groot deel van alle wagens wordt gefinancierd? Daarnaast rijdt men het liefst vaker in een nieuwe wagen en dat met zo laag mogelijke maandlasten. Met Opel2Go kunt u elke 2 jaar in een nieuwe Opel rijden en dat tegen een vergelijkbaar mensualiteit met een vergelijkbaar voorschot. Wenst u om de 3 of 4 jaar met een nieuwe Opel te rijden dan kan dat ook. U heeft de keuze van looptijden tussen 24, 36 of 48 maanden.

Hoe werkt Opel2Go

U kiest het model van uw voorkeur. U selecteert de opties en accessoires van uw keuze. Vervolgens geeft u de gewenste looptijd aan en hoeveel kilometers u verwacht te rijden. Daarnaast geeft u aan of u een voorschot wenst te betalen. Met deze informatie wordt uw maandelijkse aflossing berekend.

Extra zekerheid

Met Opel2Go weet u al op voorhand wat uw wagen minimaal waard is aan het einde van de looptijd. Dat is zekerheid!

In tegenstelling tot andere financieringen wordt er bij Opel2Go een gegarandeerde minimumwaarde aan het einde van de looptijd afgegeven door Opel Financial Services. Met deze garantie, bent u beschermd tegen onverwachte waardedalingen op de tweedehandsmarkt. Een benzine? Een diesel? Met Opel2Go maakt u altijd de juiste keuze. De gegarandeerde restwaarde zorgt ervoor dat precies weet waar u aan toe bent.

Daarnaast zorgt de gegarandeerde restwaarde ervoor dat de maandelijkse termijnen lager zijn. Dit stelt u in staat om extra luxe toe te voegen of in een grotere auto te rijden binnen eenzelfde maandbudget.

Uw opties

Aan het einde van de looptijd heeft u de keuze uit de volgende 3 mogelijkheden*

 • Inruilen
  Verder met een nieuwe Opel? Dan kunt u uw oude Opel inleveren. Zonder zorgen kunt u overstappen in een nieuwe Opel tegen een vergelijkbaar maandelijks termijn.
 • Blijven rijden
  Wanneer u uw Opel wilt houden, kunt u het bedrag gelijk aan de gegarandeerde restwaarde afbetalen of herfinancieren.
 • Inleveren​
  U wenst niet meer verder te rijden? Dan levert u uw Opel gewoon in.

Een optimale combinatie van keuze en zekerheid!

Kenmerken van Opel2Go

 • Voor financiering van nieuwe Opel personenauto’s
 • Enkel voor particulieren
 • Lagere maandaflossingen door de gegarandeerde minimumwaarde
 • Meer zekerheid door de gegarandeerde minimumwaarde
 • Aan het einde van de looptijd heeft u 3 mogelijkheden: inruilen, blijven rijden of inleveren
 • U kunt vaker van wagen veranderen en zo altijd met de nieuwste Opel rijden
 • Keuze tussen looptijd van 24, 36 of 48 maanden

Meer informatie vindt u bij uw Opel dealer


VIND HIER UW OPEL DEALER​​

De financiering betreft een lening op afbetaling en wordt u aangeboden door Opel Financial Services. Dit aanbod is voorbehouden aan particulieren. Onder voorbehoud van goedkeuring van uw financieringsaanvraag door Opel Financial Services, handelsbenaming van Opel Finance BVBA, Prins Boudewijnlaan 24A, 2550 Kontich. IBAN : BE15 0017 0568 0130, BIC : GEBABEBB TVA BE 404 472 182, RPR Antwerpen (kredietgever).